Pravila privatnosti:

Prikupljanje Informacija:

Trofej.org prikuplja informacije koje korisnici dobrovoljno dostavljaju putem webshopa, uključujući ime, adresu, e-mail adresu, broj telefona i druge informacije potrebne za obradu i isporuku narudžbi.

Upotreba Informacija:

Prikupljene informacije koristimo isključivo u svrhu obrade narudžbi, isporuke proizvoda, pružanja korisničke podrške i unapređenja naših usluga. Nikada nećemo prodavati, iznajmljivati ​​ili ustupati vaše lične informacije trećim stranama.

Sigurnost Informacija:

Trofej.org se obavezuje da će čuvati sigurnost prikupljenih informacija i primenjivati ​​odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bi se sprečio neovlašten pristup, gubitak, krađa ili oštećenje podataka.

Kolačići (Cookies):

Trofej.org može koristiti kolačiće radi poboljšanja korisničkog iskustva, pružanja personalizovanih usluga i praćenja statistika o posetiocima. Korisnici imaju mogućnost da prihvate ili odbiju kolačiće podešavanjem postavki svog web pregledača.

Promjene Pravila Privatnosti:

Trofej.org zadržava pravo da povremeno ažurira ova Pravila Privatnosti. Ažurirane verzije će biti objavljene na webshopu.

Uslovi i Odredbe:

Prihvatanje Uslova:

Korišćenjem webshopa Trofej.org, korisnici automatski prihvataju sve navedene Uslove i Odredbe.

Naručivanje:

Korisnici mogu izvršiti narudžbinu putem webshopa ili kontaktiranjem našeg korisničkog servisa putem telefona ili e-maila.

Plaćanje:

Trofej.org omogućava plaćanje po dostavi ili online plaćanje putem Monri sistema. Sva plaćanja su sigurna i šifrovana.

Dostava:

Trofej.org će se potruditi da narudžbine budu isporučene u najkraćem mogućem roku, u skladu sa izabranom metodom isporuke i dostupnošću proizvoda.

Povraćaj i Zamena:

Ukoliko korisnik nije zadovoljan proizvodom, može ga vratiti ili zameniti u roku od 14 dana od datuma kupovine, pod uslovom da je proizvod neoštećen i u originalnom pakovanju.

Ograničenja Odgovornosti:

Trofej.org neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu kao rezultat korišćenja ili nemogućnosti korišćenja webshopa, osim u slučajevima namernog ili grubog nemara.

Prava Intelektualne Svojine:

Sva autorska prava, žigovi i ostala prava intelektualne svojine na proizvodima i sadržaju webshopa su vlasništvo Trofej.org ili njegovih dobavljača.

Rješavanje Sporova:

Eventualni sporovi između Trofej.org i korisnika biće rešavani mirnim putem. Ukoliko se spor ne može rešiti mirno, nadležan je sud u Doboj.

Ovi Uslovi i Odredbe su deo zakonski obavezujućeg ugovora između korisnika i Trofej.org. Korisnici se podstiču da pažljivo pročitaju ove dokumente pre korišćenja webshopa.

Prijavi se

Još uvijek nemate račun? Registrujte se